A la CUP no li agraden els Pressupostos

Salellas els considera "extremadament continuistes" i no hi veu reflectides les peticions cupaires
benet salellas
benet salellas

La manca d’acord sobre els Pressupostos s’ha posat de manifest en l’entrevista concedida pel diputat de la CUP Benet Salellas a Els Matins de TV3: troba que són “extremadament continuistes” i que no recullen les peticions de la seva formació, decisiva perquè tirin endavant.

Salellas creu que “és el moment de començar a sortir al carrer” ara que no han aconseguit, segons assegura, incrementar ingressos ni despeses. També ha recordat que “no hem dit mai que el nostre suport estigui garantit”, malgrat haver donat suport a l’admissió a tràmit.

Segons el seu parer, amb relació als pressupostos tot és “molt gestual i simbòlic”, però s’allunyen dels plantejaments de la CUP. Ha anunciat que el mateix dia que entrin al Parlament “s’entregarà la petició per tramitar l’impost sobre béns de luxe”.

Salellas, així mateix, ha descrit el conseller d’Interior, Jordi Jané, com “una rèmora de la CDC autonomista”, perquè troba que no fa res perquè els Mossos d’Esquadra no efectuïn detencions en casos de desobediència.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides