L’obra social de la PAH conquereix dos blocs

Sis famílies s'allotjaran als habitatges aconseguits a Manresa i al districte barceloní de Gràcia
pah gracia Jahnela
pah gracia Jahnela

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) ha donat a conèixer aquest cap de setmana les darreres dues conquestes de la seva obra social: un bloc de pisos a la Travessera de Gràcia de Barcelona, batejat com Bloc Jahnela, i un altre a Manresa. Cadascun d’ells allotjarà tres famílies en perill d’exclusió.

Segons ha explicat la PAH, el bloc Jahnela, on ja viuen cinc persones de tres unitats familiars, estaria buit i en espera de ser enderrocat si no fos per la tasca de recuperació de l’obra social d’aquesta entitat.

Carlos Macías, portaveu de la PAH de Barcelona, ha recordat, durant la presentació d’aquesta conquesta, que autotutelen drets aconseguint per a persones habitatges en poder d’entitats financeres i altres propietaris.

Pel que fa al bloc de Manresa, és un edifici recentment construït que es trobava buit i pertany al BBVA. És el sisè que s’ocupa d’aquesta manera a la capital del Bages i, segons la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i el Capitalisme (PAHC) local, serà la llar de tres famílies sense recursos.

La PAH xifra en 49 els immobles aconseguits per la seva campanya d’obra social.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides