Què preocupa Oriol Junqueras?

Títol de la imatge
Títol de la imatge

L’elevat nombre de càrrecs electes que cauen en la delinqüència organitzada o tenen problemes amb la justícia, i no pas per les seves idees polítiques republicanes i independentistes. L’últim cas ha estat el del regidor i cap de llista d’ERC del poble d’El Montmell (Baix Penedès), Xavier Navarro, detingut pels Mossos d’Esquadra per conreu intensiu de marihuana. Al grup de Xavier Navarro la policia li ha decomissat dues plantacions “indoor” amb més de 4.000 plantes de “maria” en una fàbrica abandonada i una nau industrial a la zona d’El Vendrell. Amb anterioritat, aquest regidor d’ERC, que ha estat empresonat pel jutge, també havia estat denunciat per violència masclista en l’àmbit domèstic.

El cas de Xavier Navarro se suma als de Francesc Cid, històric dirigent d’ERC a les Terres de l’Ebre, mort d’un tret a Les Cases d’Alcanar i embolicat en l’homicidi d’un narcotraficant colombià a Vinaròs; al de la regidora de Toses (Ripollès), Maria Gassó, detinguda per formar part d’una organització dedicada al tràfic de cocaïna, haixix i marihuana; al de l’exconseller Jordi Ausàs, detingut i condemnat a quatre anys de presó per contraban massiu de tabac a La Seu d’Urgell; al del cap del partit a Castellbisbal, Pere Nolasc Ramis, detingut per assetjament i corrupció de nenes menors d’edat a través d’internet; al de l’exprimer tinent d’alcalde de Cubelles i expresident d’ERC al Garraf, Joan Andreu Rodríguez, detingut per l’assetjament i abús de menors; o al de l’exregidor de La Seu d’Urgell David Rueda, detingut per possessió i distribució de pornografia infantil.

Oriol Junqueras, si vol arribar a ser president de la Generalitat, hauria de mirar amb lupa l’actuació dels representants d’Esquerra Republicana. No és normal que en un partit polític s’hi doni aquesta acumulació d’episodis delictius.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari