L’Ajuntament de Barcelona alerta la Fiscalia sobre FCC

S'investiga si la companyia va inflar irregularment els seus ingressos enganyant el consistori
carlos slim
carlos slim

L’Ajuntament de Barcelona ha denunciat presumptes irregularitats comeses per FCC Serveis Ciutadans amb la neteja viària i els residus urbans de la capital catalana, denunciades per El País, que xifra la quantitat suposadament defraudada l’any 2014 en 800.000 euros.

Segons aquesta informació, FCC va inflar irregularment els seus ingressos amb serveis no realitzats i barrejant residus i el Govern municipal que encapçala Ada Colau, després de comprovar l’existència d’irregularitats, ha traslladat els fets a la Fiscalia, que ha apreciat indicis de delicte.

FCC, encarregada de gairebé un 40% de les tasques de neteja viària i gestió de residus de la ciutat (districtes de Ciutat Vella, l’Eixample i Gràcia), defensa la seva actuació i nega haver operat amb una gestió paral·lela per incrementar els guanys que obté dels contractes amb Barcelona. Tanmateix, segons explica El País, després de veure els documents que basen la informació d’aquest diari, responsables de la companyia han assegurat que obririen immediatament una investigació interna i que es posen a disposició de l’Ajuntament.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides