El Barça canvia Qatar per Rakuten

L'empresa de comerç per Internet pagarà entre 50 i 60 milions d'euros anuals per anunciar-se a la samarreta blaugrana
Hiroshi Mikitani
Hiroshi Mikitani

El secret a veus s’ha confirmat: l’empresa de comerç eletrònic japonesa Rakuten serà el patrocinador que substituirà Qatar Airways a la samarreta del FC Barcelona.

Hiroshi Mikitani, el president de la companyia, es troba, de fet, a la capital catalana el mateix dia que el club blaugrana té previst anunciar oficialment l’acord, ha avançat Mundo Deportivo aquest dimecres.

Rakuten ja havia sonat per succeir Qatar Airways mesos enrere, però el vincle amb l’aerolínia de l’emirat es va acabar perllongant, de manera que s’ha mantingut durant la present temporada futbolística.

Una informació de L’esportiu, d’altra banda, havia apuntat que la companyia de telefonia mòbil xinesa Huawei era la més ben situada per patrocinar la samarreta que vesteixen Messi, Neymar i Luis Suárez.

Rakuten apareixerà a la part frontal de la samarreta a partir de l’1 de juliol del 2017 i fins a l’any 2021, i pagarà una xifra d’uns 50 o 60 milions d’euros anuals. Qatar Airways, en la darrera pròrroga del seu acord amb el club que presideix Josep Maria Bartomeu, havia pagat 33,5 milions d’euros per la temporada 2016-2017.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides