Quina televisió té els dies comptats?

cuni
cuni

8TV, la televisió del comte de Godó, es prepara per afrontar profunds canvis. Les grans pèrdues que, any rere any, provoca l’explotació d’aquest canal s’han convertit en un maldecap que els seus propietaris han decidit tallar en sec. Això implicarà, entre altres mesures, la supressió del seu programa estel·lar, 8 al dia, dirigit pel periodista Josep Cuní, que compta amb una àmplia plantilla de col·laboradors, a major glòria de la inefable Pilar Rahola, i que ha esdevingut una llosa insuportable per a les malmeses finances del grup mediàtic.

En els últims mesos, el grup Godó ha intentat tancar la venda del canal amb Mediaset, però els italians –que havien signat un acord de col·laboració que no ha funcionat- han rebutjat l’oferta. Això aboca 8TV a una dràstica reformulació dels seus continguts per abaratir els costos al màxim. La decisió, que ha provocat un nou episodi de tensions entre Javier de Godó i el seu fill, ja ha estat adoptada i, segons ha pogut saber aquest Confidencial, s’implementarà abans de finals d’any.

Què passarà amb el contracte que té Josep Cuní? Aquesta és la qüestió a dilucidar i sembla que podria passar per La Vanguardia, el diari de capçalera de la família.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides