Judici a Oriol Pujol per amenaces a Carina Mejías

L'exsecretari general de CDC li va dir: "Sabia que ets una persona retorçada. Això et donarà mal viure. Cuida't"
Título de la imagen
Título de la imagen

L’exsecretari general de Convergència i únic fill de l’expresident Jordi Pujol que s’ha dedicat a la política ha comparegut a la banqueta dels acusats aquest dimecres no pel cas de les ITV, pel qual se l’ha investigat els darrers anys, sinó per les suposades amenaces proferides contra la regidora de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona Carina Mejías.

Mejías, concretament, va denunciar que Oriol Pujol li va escriure: “Sabia que ets una persona retorçada. Això et donarà mal viure. Cuida’t”. Segons va explicar la regidora de C’s, l’exdirigent convergent va poder contactar amb ella perquè van intercanviar els números de telèfon quan tots dos eren diputats al Parlament de Catalunya. L’acusa d’un delicte lleu d’amenaces i li reclama 5.000 euros d’indemnització per danys morals i 2.700 de multa.

El context de l’enviament del missatge que centra el judici és la proposta de C’s de crear una comissió per investigar suposades irregularitats durant el mandat de Xavier Trias a l’Ajuntament de Barcelona, referents a la contractació amb Entorn SA, societat vinculada amb Pere Pujol Ferrusola.

Oriol Pujol, d’altra banda, no coneix encara la data del judici pel cas de les ITV.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides