TV3 suspèn la sobreimpressió de missatges durant les entrevistes

Es van mostrar insults al diputat Manuel Cruz (PSC)
cruz tv3
cruz tv3

TV3 no sobreimpressionarà més missatges dels espectadors durant les entrevistes que es facin als seus platós. Aquesta decisió dels serveis informatius de la televisió pública catalana arriba arran de les queixes que es van produir després que mentre Xavier Grasset entrevistava el diputat socialista Manuel Cruz, al programa Més324, apareguessin per la part inferior de la pantalla opinions dels telespectadors que insultaven o criticaven l’entrevistat i el seu partit i feien proclames independentistes.

L’entrevista a Cruz va durar uns 15 minuts durant els quals es van passar 17 tuits dels telespectadors. Cap d’ells era favorable o defensava els seus plantejaments. La primera mostra d’aquesta nova política dels serveis informatius de TV3 va ser l’entrevista que el mateix Grasset va fer al portaveu adjunt d’ERC al Congrés dels diputats, Gabriel Rufián. L’entrevista va durat 17 minuts durant els quals no va aparèixer cap tuit en la pantalla.

A més, TV3 s’esforçarà a comprovar que els missatges que passi en els diferents programes responguin a persones reals.

Aquesta nova política dels serveis informatius es produeix coincidint amb la compareixença, divendres passat, al Parlament de Catalunya, del director de TV3, Jaume Peral, on va rebre dures crítiques dels partits de l’oposició tant pels missatges emesos mentre s’entrevistava Manuel Cruz com pel que es va filtrar a Els Matins durant una entrevista al dirigent d’Unió Democràtica, Ramon Espadaler, en el qual es deia que calia donar-li un tret al cap.

(Visited 66 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari