Arza, imputat en el cas Innova i flamant conseller nacional del PDEcat

El regidor d'Urbanisme de Reus està assenyalat en la derivada sobre Traiber
marc arza reus
marc arza reus

Entre els noms escollits per formar part del consell nacional del PDEcat destaca, per la seva imputació en el cas Innova, el del regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Reus, Marc Arza.

Arza és un dels tres representants del Baix Camp triats, d’un total de deu de les comarques de Tarragona, el darrer cap de setmana. Aquests càrrecs territorials es reuniran per primer cop a Barcelona el 26 de novembre.

El responsable d’Urbanisme de Reus, segons la instrucció del cas Innova, va pressionar el cap de traumatologia de l’Hospital de Sant Joan per afavorir la contractació de Traiber, una empresa investigada en una peça separada d’aquest cas de corrupció perquè, suposadament, va comercialitzar pròtesis defectuoses.

Arza, col·laborador a Nació Digital i articulista de la Fundació Catalunya Oberta (cofundada per Lluís Prenafeta), va reaccionar a la seva imputació dient que tenia “una base jurídica molt petita” i que els correus electrònics que l’assenyalaven no eren inculpatoris, sinó que posaven de manifest que no tenia cap culpa.

Aquells missatges, però, suggereixen una participació activa per part seva en la trama. El jutge instructor li atribueix delictes societaris, falsedat documental, delicte contra l’administració pública, blanqueig de diners i delicte contra la salut pública. Va acordar, de fet, retirar-li el passaport i fer-lo comparèixer cada dilluns.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides