El PSOE i el PSC es donen més temps

Les direccions dels dos partits decideixen crear una comissió per redefinir la seva relació
Fernández i Iceta
Fernández i Iceta

El PSOE i el PSC han decidit avui crear una comissió de treball que redefinirà les relacions entre les dues formacions, i també, el paper que tindran els socialistes catalans en l’actual panorama polític de Catalunya, immers en el debat sobre el procés sobiranista.

Aquest matí, el president de la comissió gestora del PSOE, Javier Fernández i el primer secretari del PSC, Miquel Iceta s’han reunit a la seu del partit socialista a Madrid, per intentar cosir les deteriorades relacions entre els dos partits, després que els socialistes catalans trenquessin la disciplina de vot del grup parlamentari socialista al Congrés en la investidura de Rajoy.

Les dues direccions han decidit que la comissió mixta tindrà entre 3 i 4 membres de cadascuna de les formacions, i que tindran els primers resultats dels seus treballs, en un període de dos mesos.

A la sortida de la reunió, Miquel Iceta ha assegurat que la voluntat dels dos partits és la de “seguir caminant junts“, i que es buscaran fórmules per continuar amb el “projecte compartit” que ha funcionat durant gairebé 40 anys amb una “relació fraterna i fecunda”. Iceta, però, ha admès que “paga la pena analitzar, i avaluar, si convé” l’actual marc de relacions entre el PSC i el PSOE.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari