Helena Rakosnik encara té un pàrquing a nom de la Generalitat

La plaça està reservada a les oficines de TMB de l'Avinguda Miramar de Montjuïc
plaça parking rakosnik
plaça parking rakosnik

Helena Rakosnik, l’esposa de l’expresident Artur Mas, encara disposa d’una plaça d’aparcament a nom de la Generalitat de Catalunya reservada a les instal·lacions que té a l’Avinguda Miramar de Montjuïc Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), l’empresa pública per a la qual treballa.

L’existència d’aquesta plaça reservada va ser revelada per EL TRIANGLE el febrer d’aquest any, quan Mas ja no era president de la Generalitat. Rakosnik, que fa 35 anys que treballa a TMB -inicialment com a professora en l’escola on estudiaven els fills dels empleats-, també ha arribat a ser presidenta del Festival de la Infància i vicepresidenta de la Fundació Rosa Oriol. L’esposa d’Artur Mas deia que era “una més” en l’empresa pública de transports, per bé que els fets apunten el contrari.

EL TRIANGLE ha pogut constatar que la plaça segueix estant a la seva disposició tot i que, segons explicaven els empleats a aquest setmanari fa uns mesos, no anava gaire al que se suposa que és el seu lloc de treball.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides