Per què està emprenyat el conseller Josep Rull?

Título de la imagen
Título de la imagen

En la seva estratègia d’enfrontament i desgast contra Renfe, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha hagut de baixar finalment del burro. Després de mesos de demorar la decisió i atiar el foc del conflicte, ha acabat acceptant una modificació provisional dels horaris de la línia R15 (Barcelona-Riba-roja d’Ebre) per tal d’evitar els sistemàtics retards que s’hi donen.

Aquests retards tenen el seu origen en les obres de millora que està fent Adif en les línies ferroviàries de les comarques tarragonines i que es preveu que estiguin acabades l’any vinent. Malgrat l’evidència que aquestes obres provocaven que els horaris vigents no es poguessin complir, el conseller Josep Rull –gestor del servei de Rodalies- es negava a adaptar-los a la realitat amb l’objectiu de donar la sensació que “Renfe és un desastre“… i que la independència és l’única solució perquè els trens circulin amb puntualitat suïssa.

A partir d’aquest dissabte 12 de novembre, el trajecte Reus-Riba-roja de la R15 tindrà una durada oficial de 8 minuts més, que és l’impacte horari que té la limitació de velocitat temporal forçada per les obres que es fan a la línia. D’aquesta manera, els trens podran tornar a circular amb puntualitat… si no pateixen avaries o altres imprevistos. Els habitants de les Terres de l’Ebre també estan d’enhorabona perquè, després d’anys i panys de reclamar-ho, el tren ràpid Euromed ja fa parada a l’estació de L’Aldea, convertida en el “hub” intermodal d’aquesta zona. La plataforma Trens Dignes ho ha celebrat… i el “bel·licós” conseller Josep Rull està emprenyat perquè Renfe ha escoltat les demandes dels veïns meridionals (!).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides