Mas s’apunta a l’onada Trump

Alimenta el procés amb el resultat d'eleccions dels EUA: "l'impossible esdevé possible"
mas facebook
mas facebook

L’expresident de la Generalitat i líder del PDEcat, Artur Mas, s’ha sumat a l’onada de reaccions que ha suscitat la victòria del candidat republicà a la presidència dels EUA, Donald Trump. En concret, s’ha apuntat al vessant constructiu de l’onada Trump, fent-s’ho venir bé per alimentar la il·lusió pel procés independentista, que tants cops va esmentar quan era president.

En un vídeo publicat en el seu perfil de Facebook, Mas, d’una banda, ha manifestat que espera que el Trump president sigui diferent que el Trump candidat, fortament criticat des de les rengles del PDEcat aquesta mateixa setmana per masclista i xenòfob. D’una altra, extreu la següent lliçó en clau de procés de la victòria del magnat contra la favorita, Hillary Clinton: “de tant en tant, allò que sembla gairebé possible esdevé possible”.

De fet, anima la gent a fer una lectura en clau catalana amb relació al futur pròxim: “Apliquem-nos-ho també des d’una òptica catalana per reafirmar la nostra voluntat i el nostre objectiu davant d’aquests mesos decisius que tindrem al davant“. L’expresident ha vaticinat les darreres hores un 2017 decisiu per a Catalunya durant el qual “passaran coses” i espera una “pujada de to” del conflicte entre Catalunya i el Govern espanyol.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides