Qui vol fer fora Empar Moliner de Catalunya Ràdio?

empar moliner tv3
empar moliner tv3

El Grup de Periodistes Pi i Margall ha presentat un escrit de queixa al Consell de l’Àudiovisual de Catalunya (CAC) on exigeix que aquest organisme obri un expedient i forci la rescissió del contracte de la periodista i escriptora Empar Moliner amb els mitjans públics de la Generalitat. La indignació d’aquest col·lectiu de periodistes catalans, que presideix Sergio Fidalgo, es focalitza en la intervenció d’Empar Moliner en el programa Catalunya Migdia de Catalunya Ràdio on col·labora, en l’emissió del passat 4 de novembre.

A propòsit del cas de Montse Venturós -l’alcaldessa de Berga, que va ser portada davant del jutge pels Mossos d’Esquadra-, Empar Moliner hauria faltat greument a la veritat, segons el parer del Grup de Periodistes Pi i Margall. La col·laboradora de Catalunya Ràdio va afirmar que Montse Venturós va ser “detinguda per raons polítiques” i “per penjar una bandera legal”.

En la seva denúncia davant el CAC, el Grup de Periodistes Pi i Margall recorda que això no és així: l’alcaldessa de Berga va ser conduïda davant el jutge per desobeir els requeriments de la Junta Electoral, que li va exigir la retirada de l’estelada de la façana de l’Ajuntament durant les votacions del 27-9-2015 (catalanes) i del 20-12-2015 (generals) i fer cas omís de les anteriors citacions judicials. Per tot plegat, aquest grup de periodistes reclama al CAC que insti la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) a rescindir el contracte amb Empar Moliner “per evitar que la imatge d’aquests mitjans continuï deteriorant-se”. A banda de Catalunya Ràdio, aquesta periodista també té un espai fixe a Els Matins de TV3.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides