La trama del 3% encara funcionava el 2015

Els investigadors impliquen Nous Catalans en la trama
colom
colom

Les darreres irregularitats detectades en la concessió de contractes públics relacionats amb el 3%, la trama de suposat finançament il·legal de Convergència, es van produir fins al 2015, setmanes abans que membres de la família Sumarroca fossin detinguts en la primera fase de l’operació Petrum. Aquesta és una de les descobertes de les investigacions dirigides per la Fiscalia Anticorrupció i efectuades per la Guardia Civil, publica El Confidencial.

Segons la mateixa informació, hi apareix implicada, també com a receptora de donacions, una altra de les fundacions de l’òrbita convergent: Nous Catalans, creada el 2012 i dirigida per Àngel Colom i Colom. Pel mateix motiu segueixen sota la lupa dels investigadors CatDem i Fòrum Barcelona, administrades per l’extresorer convergent Andreu Viloca.

Fonts del cas citades per El Confidencial indiquen que les empreses assenyalades fins ara en el cas del 3% -Teyco, Copisa, Natur System, Tec 4, Rogasa, Urbaser (filial d’ACS), Oproler, Grup Soler i Comsa-Emte- també figuren en la desena de nous contractes sobre els quals han informat els investigadors al jutge instructor.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides