TV3 permet insults contra el PSC

Xavier Grasset sobreimpressiona missatges independentistes i insultants en una entrevista amb el diputat socialista Manuel Cruz
Manel Cruz
Manel Cruz

El periodista Xavier Grasset va entrevistar el diputat independent del PSC al Congrés dels Diputats, Manuel Cruz, en el programa ‘Més 324’ de TV3, aquest dilluns 7 de novembre.

L’entrevista va durar una mica menys de 15 minuts durant els quals no van parar d’aparèixer sobreimpressionats a la part inferior de la pantalla missatges dels espectadors, tots ells despectius envers el PSC i llançant missatges independentistes i insultants cap a les formacions polítiques contràries a la separació de Catalunya.

En total van aparèixer 24 missatges. Tres espectadors van tenir la sort que els passessin tres missatges a cadascun d’ells: Anton Feliu, Alfred Joanals i Joan Busquiel. A Josep Claramunt n’hi van reproduir 2. No va aparèixer cap missatge comprensiu amb la posició que defensava Cruz, convidat a parlar de “PSC i PSOE: L’hora de la negociació”.

Aquests són els missatges que van ocupar la pantalla durant tota l’entrevista, llevat dels moments en què apareixia el nom de l’entrevistat i el tema que tractava:

. Joan Galve: “Si alguna cosa no té l’Iceta és vergonya, tant per allò bo com per allò dolent”

. Anton Feliu: “Porteu dos dies amb el ditxós PSC a totes hores. És intel·ligent? No. És útil? No. És divertit? No”

. Alfred Joanals: “Els unionistes amics íntims de Rajoy (Alberto Primo de Rivera) tindrien que dir-li que aconselli vitaminis a la ‘mini’ de Santamaria!

. Joan Busquiel: “No ens volen reconèixer com a nació perquè llavors ens haurien de reconèixer el dret d’autodeterminació” (repetit dos cops durant l’entrevista)

. Tayssir: “El camí cap a la desaparició es fa millor ballant i cridant fins que no puguis més #lliçons Iceta”

. Albert Cervelló: “De què val que el PSC digui que Catalunya ÉS UNA NACIÓ si no aspiren a autogovernar-se com una nació. Más de lo mismo”

. Anton Feliu: “El PSC no és republicà, no és federalista, però és l’estrella convidada de TV3 com cap altra”

. Rebull 77: “No es desobeeix el PSOE. S’obeeix el PSC. Però amb Catalunya ens ho apliquem?

. Miquel Almirall: “Vinga, Boada, torna-ho a dir: la culpa de l’Estatut va ser de Mas”

. J.Lluís Claramunt: “Margallo, morir matant, quin mal perdre. Si és odi el condemno. Si està abduït d’algun ser malèfic el perdono”

. Alfred Joanals: “La Sra de SANTAMARIA és tant mini que per menjar no li cal cap cullera. La seva boca a l’alçada del plat, just al bigoti”

. J.Lluís Claramunt: “Escoltar l’Espanya dels espanyols i la terra espanyola i un ministre doctorat a Harvard amb solament un primer curs. Nivell!!”

. MILABAS: “Diumenge 13N. En defensa de la democràcia. Defensem les nostres institucions. La democràcia és imbatible”

. Alfred Joanals: “Espanya fa 300 anys que ens està intentant eliminar. Jo sóc partidari de fer “una gran botifarra” al TC, PP, PSOE, C’S i la resta de monstres”

. Mara: “Obeir el mandat democràtic del PSC dins un unionista PSC_PSOE. Ahà! Tot clar!”

. Josep Barril: “Prou de PSC!! Si som una nació ens hem de governar!! Ja cansen les declaracions que després no esdevenen fets! Som o no som!”

. Josep Maria Grau: “Defensar un Estat federal i al mateix temps negar que una de les parts federades pugui ser un Estat independent és una presa de pèl”

. Miquel Almirall: “Qualsevol nació, pel fet de ser nació, té dret a ser estat. Té dret a autodeterminar-se”

. Montserrat Tudela: “Una nació no és un sentiment, és una realitat. Si us plau…”

. Joan Llacuna: “N’estic fart de veure el carrusel de gent del PSC a tots els mitjans des de fa 10 dies. Prou! Si ja no pinten gairebé res!”

. Anton Feliu: “El PSC i CSQEP no surten de l’armari, com a molt treuen una mica el cul”

. Joan Hidalgo: “L’article 67 de la CE diu que els diputats no estaran lligats per mandat imperatiu. La normativa del PSOE és inconstitucional”

. Andreu Motos: “El diputat Cruz com a exponent del actual PSC. No és catalanista ni de dretes ni d’esquerres”.

(Visited 60 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari