Cas Neymar 2: a punt pel judici per estafa i corrupció

De la Mata planteja enviar a la banqueta el Barça, Bartomeu, Rosell, Neymar i el seu pare
sandro rosell neymar
sandro rosell neymar

José de la Mata, l’instructor del cas del fitxatge de Neymar pel FC Barcelona que sorgeix de la denúncia per l’empresa DIS, ha proposat que siguin jutjats per corrupció entre particulars i estafa impròpia el club blaugrana i els seus dos últims presidents, Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu (que no està acusat per la Fiscalia), així com el davanter brasiler, el pare d’aquest, l’empresa N&N i el Santos, només per corrupció entre particulars.

L’acte amb què culmina la fase d’instrucció obre un període de deu dies perquè les acusacions demanin l’apertura de judici oral amb un escrit d’acusació o bé el sobreseïment de la causa. Després d’arxivar l’anomenat cas Neymar 2 el juliol, De la Mata va reobrir-lo el passat mes de setembre.

L’instructor apunta que es podria haver alterat el lliure mercat de fitxatges de manera que es va obtenir “una quantitat econòmica superior” amb l’operació que va permetre el Barça incorporar el davanter, procedent del Santos, el 2013.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides