Noves peces i imputacions engreixaran la macrocausa Innova

El jutge Álvarez de Juan alerta de les dificultats per tirar endavant la instrucció
poblet
poblet

L’expansió del cas Innova no es limitarà a la creació de la peça addicional per investigar la suposada trama de corrupció relacionada amb la compravenda de les pròtesis defectuoses de l’empresa Traiber, avançada el mes passat pel Diari de Tarragona.

Segons el mateix mitjà, el jutge instructor de la macrocausa, Diego Álvarez de Juan, ha escrit en l’acte amb què desestimava un recurs de Bernardo Coslado, l’amo d’Ambulàncies Baix Ebre sota investigació, que preveu obrir “noves peces i noves imputacions”.

El jutge, a més, posa de manifest les dificultats existents per investigar aquest afer des d’un jutjat petit com el de Reus, que descriu ple d'”errades estructurals”. “Qualsevol previsió raonable ha saltat pels aires i per això ja s’ha sol·licitat a la Sala de Govern del TSJ de Catalunya una ampliació de les mesures de reforç i suport amb què compta aquest Jutjat”, revela el Diari de Tarragona que ha escrit l’instructor, rellevat de la resta d’afers ordinaris per agilitzar el cas Innova.

“Reduir les mesures de reforç que té aquest Jutjat per atendre aquest mastodòntic procediment, podria comportar la paralització efectiva d’aquesta causa (amb el gravamen que això suposa per als drets dels imputats)”, alerta Álvarez de Juan, que troba que el progrés de la instrucció és “senzillament, penós”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides