Com apaga el ‘foc’ el conseller Jordi Baiget?

baiget
baiget

El contingut de l’avantprojecte de la Llei de Cambres de Catalunya, presentat al Parlament pel conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, ha enfurismat aquestes entitats representatives del teixit empresarial. L’avantprojecte de llei contempla la creació de la Cambra General de Catalunya, on les 13 cambres de comerç que hi ha actualment quedarien relegades a una representació secundària. En canvi, les grans empreses adquiririen un pes rellevant en el plenari de la nova Cambra General, en detriment de les pimes i de les entitats territorials.

En paral·lel amb aquesta polèmica, que crispa les 13 cambres catalanes, el departament d’Empresa i Coneixement acaba de publicar al DOGC el conveni signat amb l’actual Consell General de Cambres de Catalunya, que presideix Miquel Valls, en representació de la Cambra de Comerç de Barcelona. Aquest conveni contempla una subvenció total d’1,9 milions d’euros pels anys 2016 i 2017 pel desenvolupament de diferents programes d’impuls empresarial.

El conseller Jordi Baiget és un supervivent de la vella escola pujolista. D’un cantó, encén un foc amb l’avantprojecte de la Llei de Cambres i, a la vegada, ruixa aquestes entitats amb 1,9 milions d’euros per apaivagar els ànims.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides