Què ha perdut Pedro J. Ramírez?

Título de la imagen
Título de la imagen

El xalet que tenia, juntament amb la seva exesposa, la dissenyadora i aristòcrata Agatha Ruiz de la Prada, a la urbanització de Son Servera (Mallorca). Arran de la fulminant separació d’aquesta parella –a causa de la nova relació sentimental que ha iniciat el periodista, editor del diari El Español-, Agatha Ruiz de la Prada s’ha quedat, entre altres pertinences del matrimoni trencat, amb l’àtic que compartien al passeig de la Castellana de Madrid i el xalet de Mallorca.

Aquest xalet, situat a la Costa dels Pins, va ser anys enrere motiu d’una encesa picabaralla entre el periodista –aleshores director d’El Mundo– i els ecologistes i independentistes mallorquins. La piscina de la mansió estava ubicada en zona litoral de domini públic i va ser ocupada i denunciada per la seva il·legalitat. Finalment, el Tribunal Suprem va dictaminar, en dues sentències de l’any 2013, que aquesta polèmica piscina havia de ser d’ús públic.

Pedro J. Ramírez i Agatha Ruiz de la Prada, marquesa de Castelldosrius i baronessa de Santa Pau, vivien junts des de feia 30 anys i van decidir casar-se el passat mes de juny per garantir l’herència dels drets nobiliaris als seus dos fills, Tristán i Cósima. La ruptura d’aquesta parella mediàtica ha deixat astorats els seus amics íntims, com Federico Jiménez Losantos, que no sospitaven res.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari