Què ha perdut Pedro J. Ramírez?

Título de la imagen
Título de la imagen

El xalet que tenia, juntament amb la seva exesposa, la dissenyadora i aristòcrata Agatha Ruiz de la Prada, a la urbanització de Son Servera (Mallorca). Arran de la fulminant separació d’aquesta parella –a causa de la nova relació sentimental que ha iniciat el periodista, editor del diari El Español-, Agatha Ruiz de la Prada s’ha quedat, entre altres pertinences del matrimoni trencat, amb l’àtic que compartien al passeig de la Castellana de Madrid i el xalet de Mallorca.

Aquest xalet, situat a la Costa dels Pins, va ser anys enrere motiu d’una encesa picabaralla entre el periodista –aleshores director d’El Mundo– i els ecologistes i independentistes mallorquins. La piscina de la mansió estava ubicada en zona litoral de domini públic i va ser ocupada i denunciada per la seva il·legalitat. Finalment, el Tribunal Suprem va dictaminar, en dues sentències de l’any 2013, que aquesta polèmica piscina havia de ser d’ús públic.

Pedro J. Ramírez i Agatha Ruiz de la Prada, marquesa de Castelldosrius i baronessa de Santa Pau, vivien junts des de feia 30 anys i van decidir casar-se el passat mes de juny per garantir l’herència dels drets nobiliaris als seus dos fills, Tristán i Cósima. La ruptura d’aquesta parella mediàtica ha deixat astorats els seus amics íntims, com Federico Jiménez Losantos, que no sospitaven res.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides