Puigdemont retarda la seva reunió amb Rajoy

TRUCADES: La relació amb Madrid
Título de la imagen
Título de la imagen

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, es va fer un fart de repetir que si Mariano Rajoy tornava a ser investit, el trucaria per felicitar-lo –cosa que no va fer el popular quan JxSí i la CUP el van enaltir a la presidència-, i que en aquella mateixa conversa li demanaria hora per reunir-se.

Puigdemont volia mostrar la seva voluntat per fer la petició del referèndum pactat de manera ràpida, sense dilacions per la política espanyola. Però quan Puigdemont va trucar a Rajoy per felicitar-lo per revalidar el càrrec, va obviar per complet la petició de la reunió sobre el referèndum.

El president espanyol no deu tenir cap ganes de veure’s amb el català perquè el matxaqui amb el referèndum, així que ningú espera que sigui Rajoy qui demani la trobada. Però pel que sembla, Puigdemont deu tenir algun interès en retardar també la reunió perquè voluntàriament va decidir deixar per una setmana després la conversa amb Rajoy per demanar-li hora.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari