El col·lapse d’urgències a la Vall d’Hebron supera el centenar de pacients

101 persones esperaven per ser ingressades el passat dilluns
urgencies vall hebron
urgencies vall hebron

Aquest dilluns 31 d’octubre el nombre de persones que ocupaven llits al servei d’Urgències de l’Hospital de la Vall d’Hebron ha superat el centenar. Un col·lectiu que defensa la salut pública subministra diàriament la quantitat de pacients que hi ha en aquest servei i detalla els dies que fa que hi són.

Aquesta informació martelleja el conseller de Salut, Toni Comín, i els responsables de les Urgències de la Vall d’Hebron. En totes les informacions quotidianes, però, mai no s’havia arribat a la xifra del centenar de pacients ingressats en aquesta àrea.

El passat dilluns hi havia 101 pacients pendents d’ingrés. Els que feia més temps que esperaven ser atesos hi havien arribat el dijous dia 27.

Quan el conseller Comín va assumir la direcció del seu departament va dir que les llistes d’espera als hospitals només es podrien acabar si Catalunya assolia la independència. Les llistes d’espera a les Urgències no només no es redueixen sinó que, en el cas de la Vall d’Hebron, com a mínim, s’han batut els rècords de retards que s’havien produït en l’etapa del seu antecessor, Boi Ruiz.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides