Pedro J. destapa Zaragoza

El director d''El Español' dóna a entendre que el dirigent socialista li va filtrar l'informe sobre el pare d'Artur Mas
pedro j
pedro j

La informació del Ministeri d’Hisenda sobre els comptes opacs del pare d’Artur Mas a Liechtenstein que va publicar El Mundo el 2010 provenia del dirigent socialista José Zaragoza, ha donat a entendre durant una entrevista amb Josep Cuní Pedro J. Ramírez, aleshores director del rotatiu d’Unidad Editorial i ara al capdavant d’El Español.

Quan Cuní s’ha referit específicament a si Zaragoza, que llavors era secretari d’Organització del PSC, era l”alt dirigent del PSC” que li havia facilita aquella documentació -preguntant-li si el seu proveïdor era secretari d’Organització i si el seu cognom començava per Z-, Ramírez ha apuntat que sí, per bé que no n’ha citat explícitament el nom.

Així mateix, durant l’entrevista emesa a l’espai Fora de Sèrie (TV3), el fundador i exdirector d’El Mundo ha dit que el dirigent del PSC li va posar com a condició publicar la informació dos dies després de la trucada i que van resistir pressions polítiques i també econòmiques d’alts executius que, segons assegura, pretenien que no es publiqués aquella informació. Segons ha dit, citant l’explicació del dirigent socialista, l’informe acabava de ser arxivat seguint “ordres polítiques”.

Pedro J., referint-se a la mateixa explicació, ha afegit que l’informe procedia d'”una funcionària escrupolosa d’Hisenda” i que a El Mundo van verificar-lo i, finalment, el van publicar la setmana següent.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari