Rajoy suspèn les revàlides

Èxit de la vaga d'estudiants d'aquest dimecres
mani 26 oct
mani 26 oct

Considerant-ne el seguiment, la vaga i les manifestacions d’estudiants d’aquest dimecres contra les revàlides impulsades per l’exministre d’Educació José Ignacio Wert ja eren un èxit. Però, a més, el president en funcions i candidat a la reelecció, Mariano Rajoy, ha fet un anunci durant la segona sessió del debat d’investidura que l’arrodoneix: suspendrà la prova de les revàlides, el manteniment de la qual ha deixat pendent del pacte d’Estat en Educació que ha plantejat.

“Fins a arribar a un pacte per l’Educació, l’examen de Batxillerat no impedirà l’accés a la Universitat”, ha dit concretament. L’Executiu deixarà sense efectes acadèmics les revàlides d’ESO i Batxillerat incloses en la controvertida LOMCE. A partir d’ara, ha avançat Rajoy, no compten per l’obtenció del títol acadèmic.

El president espanyol en funcions, això sí, ha respost el portaveu parlamentari del PSOE, Antonio Hernando, que el pacte d’Estat en Educació no hauria de tombar la LOMCE.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides