El PSC, disposat a trencar amb el PSOE

Miquel Iceta diu que desobeiran i aguantaran les conseqüències
Miquel Iceta
Miquel Iceta

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha assegurat que els diputats socialistes catalans al Congrés, mantindran el seu no a Mariano Rajoy, en totes les votacions que es facin en la propera sessió d’investidura.

Per aquest motiu, Iceta ha afirmat que “desobeirem i aguantarem les conseqüències”, en referencia al fet de trencar la disciplina de vot del grup parlamentari socialista en la sessió d’investidura, on els diputats socialistes tenen la directriu d’abstenir-se en la segona votació, tal com va aprovar ahir el comitè federal del PSOE.

El líder del PSC ha dit, en declaracions a RAC1, que malgrat estar pendent de què digui el consell nacional del partit, “no podem fer una altra cosa” que votar no a Rajoy, en contra del que ha marcat la direcció del partit socialista, i que el què no està clar és “com ho assumirà el PSOE”.

Miquel Iceta ha afegit que la direcció del PSOE es pot plantejar una revisió de la relació amb els socialistes catalans, i fins i tot, que aquesta situació pot acabar amb la relació actual entre el PSC i el PSOE.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari