Borrell no descarta liderar el PSOE

L'exdirigent socialista denuncia que al partit s'està més pendent de la lluita pel poder que dels problemes de la gent
Josep Borell
Josep Borell

L’exministre socialista i excandidat del PSOE a la presidència del govern central, Josep Borrell, no descarta presentar-se a ser candidat a la secretaria general del partit socialista. Borrell ha afirmat que hi ha “moltíssima gent” del PSOE que li ha demanat que faci un pas endavant, fins i tot li han demanat altres persones, “moltes de fora del partit socialista”.

L’exdirigent socialista ha fet aquestes declaracions en el programa El Objetivo, de La Sexta. L’exdirigent del PSOE va signar, fa unes setmanes, la iniciativa que demana la convocatòria d’un congrés extraordinari amb caràcter d’urgència, per donar la veu a la militància, amb la voluntat de desencallar l’actual situació interna del partit.

Borrell s’ha mostrat molt crític amb l’actual direcció del partit socialista, i ha afirmat que “el pròxim congrés serà la darrera oportunitat per evitar la desaparició del PSOE”. L’exministre socialista ha acusat la majoria dels “líders regionals” del partit, “tret d’alguna honrosa excepció”, d’estar més ocupats en el “conflicte intern” que en “parlar dels problemes que preocupen la gent”.

Malgrat dir que “ara no dec ni puc pensar en això”, quan se li va preguntar si es presentaria a competir pel lideratge del partit, quan se li va repreguntar si això volia dir que no ho faria, Borrell ha contestat que “jo no he dit això”, deixant la porta oberta a presentar-se a la secretaria general del partit socialista.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari