Vaga de fam per la llibertat al CIE de la Zona de Franca

Una cinquantena d'interns han passat la nit al pati per exigir que els alliberin
cie
cie

48 de les persones recloses del Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) de la Zona Franca de Barcelona han passat la nit al pati i continuen la vaga de fam iniciada aquest diumenge. Aquests interns, de nacionalitat algeriana, s’han negat a sopar i a pujar a les habitacions per protestar per la seva situació: volen que els alliberin.

Fonts policials expliquen que gairebé 70 interns havien iniciat aquesta protesta, però una vintena d’aquests ha dormit al llit en comptes de concentrar-se al pati tota la nit. Unes 160 persones es troben tancades al CIE actualment, després de la controvertida reobertura d’aquestes instal·lacions decidida pel Govern espanyol malgrat l’oposició de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquesta protesta és la tercera expressió del conflicte dels interns del CIE de la Zona Franca amb les autoritats el darrer mes. Segons el centre, s’han produït negociacions i la situació és “tranquil·la”. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides