Albiol té més ganes de ser alcalde que president

Título de la imagen
Título de la imagen

El 12 d’octubre d’aquest any ha deixat com a herència una forta polèmica a l’Ajuntament de Badalona per la desobediència al jutge dels seus regidors de Govern. La polèmica ha fet que el líder del PP i exalcalde aprofiti per fer-ne sang i posar sobre la taula la possibilitat d’una moció de censura. Passats els primers dies i les seves lògiques intervencions al respecte, Albiol segueix obsessionat amb Badalona.

Tant, que des d’aquell dia, Albiol parla més de Badalona i del seu ajuntament que de política catalana. Va utilitzar la tradicional roda de premsa dels dilluns del PP per anar a Badalona a fer la seva proposta per canviar el govern municipal i aprofita les declaracions que fa als passadissos del Parlament per treure el tema. Sembla que té més ganes de ser alcalde que president de la Generalitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides