Albiol té més ganes de ser alcalde que president

Título de la imagen
Título de la imagen

El 12 d’octubre d’aquest any ha deixat com a herència una forta polèmica a l’Ajuntament de Badalona per la desobediència al jutge dels seus regidors de Govern. La polèmica ha fet que el líder del PP i exalcalde aprofiti per fer-ne sang i posar sobre la taula la possibilitat d’una moció de censura. Passats els primers dies i les seves lògiques intervencions al respecte, Albiol segueix obsessionat amb Badalona.

Tant, que des d’aquell dia, Albiol parla més de Badalona i del seu ajuntament que de política catalana. Va utilitzar la tradicional roda de premsa dels dilluns del PP per anar a Badalona a fer la seva proposta per canviar el govern municipal i aprofita les declaracions que fa als passadissos del Parlament per treure el tema. Sembla que té més ganes de ser alcalde que president de la Generalitat.

(Visited 25 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari