La ‘pistola’ de Puigdemont

Título de la imagen
Título de la imagen

Diu la màxima que val més una imatge que mil paraules. És el que li va passat fa uns dies al president de la Generalitat, Carles Puigdemont. En plena escalada d’enfrontament amb l’Estat, i en la primera trobada que té amb un membre del govern espanyol, va saltar la foto més desafortunada. Puigdemont assistia a la 55a edició del Saló Nàutic Internacional de Barcelona.

El ministre de Foment i Justícia en funcions, Rafael Català, també hi era. Tant un com l’altre van explicar que van aprofitar la trobada per fer-se retrets i tirar-se en cara el referèndum i l’actitud que es té des de l’Estat davant la qüestió catalana. Després de filtrar-se –oportunament- la conversa i la tensió que van mantenir al respecte durant el dinar que van compartir, el propi departament de premsa de Presidència va enviar a la premsa una fotografia que, si més no, podia tenir interpretacions diverses.

A la imatge es veia el president de la Generalitat al costat del ministre amb la mà en forma de falsa pistola. Els que saben com acostuma a expressar-se Puigdemont saben que, segurament, només comptava amb els dits. Però a la imatge, vista fredament, semblava una amenaça.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides