A quin pren el pèl el president Carles Puigdemont?

Título de la imagen
Título de la imagen

El filòsof i articulista Jordi Graupera –un dels ideòlegs més respectats del moviment independentista- està desconcertat amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, després del “nou full de ruta” que va exposar a la facultat de Sciences Po de París. Segons recullen els testimonis d’aquesta conferència, Carles Puigdemont va afirmar que la independència de Catalunya no es proclamaria després de l’hipotètic referèndum vinculant que s’hauria de celebrar el pròxim mes de setembre, sinó després de les hipotètiques eleccions constituents que es farien a continuació.

Aquesta nova versió del “full de ruta” independentista, que difereix i retorça encara més la moció aprovada en el passat debat de política general del Parlament per Junts pel Sí i la CUP ha tret de polleguera Jordi Graupera, que ha sentenciat al seu compte de Twitter: “Això no és un referèndum vinculant. És una presa de pèl”. En aquesta vida, com reflecteix el seu crani, sembla que Jordi Graupera ja ha patit moltes preses de pèl.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides