Desobediència de pa sucat amb oli

La interlocutòria estripada a Badalona era una fotocòpia
tellez badalona
tellez badalona

El tercer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Badalona José Téllez (Guanyem Badalona en Comú) no ha estripat públicament aquest dimarts la interlocutòria original remesa pels jutjats per impedir els funcionaris municipals treballar durant el Dia de la Hispanitat. Segons ha reconegut aquest regidor a El Matí de Catalunya Ràdio, el seu acte de desobediència va consistir a estripar una fotocòpia de l’acte judicial.

Malgrat que finalment es van obrir les portes del consistori badaloní, l’afluència de personal es va limitar al tinent d’alcalde Téllez i cinc regidors. Cap funcionari, sota el risc de sanció administrativa, va contradir la interlocutòria. Només 23 treballadors públics, sobre un total d’un miler a l’Ajuntament de Badalona, havien sol·licitat treballar aquest 12 d’octubre, ha destacat l’exalcalde de Badalona i actual líder del Partit Popular català, Xavier García Albiol.

El PP mateix ha presentat una denúncia penal per un suposat delicte de desobediència contra el consistori badaloní per haver obert les seves portes aquest dimecres malgrat la prohibició del jutge.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides