Puigdemont trepitja el fre del referèndum a Madrid

El president català vol una solució política davant els qui "ho fien tot al treball dels jutges i fiscals, o al dels policies corruptes"
Título de la imagen
Título de la imagen

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha dit que vol negociar amb l’Estat la data del referèndum independentista, i també en quines condicions s’hauria de celebrar.

El president Puigdemont ha fet aquestes declaracions a Madrid, en el decurs d’un esmorzar informatiu organitzat per Europa Press. Puigdemont ha afegit que també vol negociar amb el govern central la pregunta que es faria en el referèndum, i que es donaria la possibilitat que l’Estat també plantegés la seva proposta en la consulta.

Carles Puigdemont, ha seguit amb les seves ofertes al govern central, dient que vol pactar, també, els resultats per considerar vàlida la resposta del referèndum, i el compromís per implementar-la.

El president de la Generalitat, ha acabat els seus oferiments proposant a l’Estat un compromís de moratòria abans de tornar a promoure un referèndum similar. Es dóna la circumstància que a la conferència de Puigdemont a Madrid no hi ha assistit cap representant del govern central.

La resposta a Puigdemont, li ha vingut per boca de la presidenta del PPC i secretària primera del Congrés dels Diputats, Alicia Sánchez-Camacho, qui ha afirmat que el govern central mai pactarà un referèndum independentista, i menys si no té en compte, l’opinió de la totalitat dels ciutadans espanyols.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides