Quant es gastarà la Generalitat en esqueles?

joaquim nin
joaquim nin

El departament de Presidència de la Generalitat ha convocat (i no és broma) un concurs per a la inserció d’esqueles en els diaris de Catalunya. Segons les previsions que fa el secretari general de Presidència, Joaquim Nin, durant el pròxim exercici la Generalitat invertirà en aquest concepte 205.800 euros i ha obert un procediment per rebre ofertes, que ha estat publicat al DOGC.

No sabem qui es morirà l’any 2017, però, per si de cas, Joaquim Nin calcula que pagar les esqueles oficials als diaris ens costarà 205.800 euros. Tal vegada a la Generalitat ja intueixen que el procés té els mesos de vida comptats i és per això que ja li estan preparant les exèquies?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides