La Fiscalia planteja inhabilitar Mas 10 anys

No es demana presó per a l'expresident ni per a Ortega i Rigau
Mas surt del TSJC
Mas surt del TSJC

Els fiscals del cas del 9N han sol·licitat en el seu escrit d’acusació que l’expresident Artur Mas sigui inhabilitat per un període de 10 anys i que l’exvicepresidenta Joana Ortega i l’exconsellera Irene Rigau siguin inhabilitades 9 anys.

D’altra banda, el Ministeri Públic no demana penes de presó per cap dels tres antics membres del Govern de la Generalitat. Mas està acusat de desobediència greu al Tribunal Constitucional i de prevaricació, però no de malversació, que comportava penes de privació de llibertat. Tant Ortega com Rigau són acusades com a “cooperadores necessàries” en la suposada comissió d’aquests delictes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides