El PSC no vol a Rajoy de president

Els candidats a la primera secretaria dels socialistes catalans són contraris a les tesis que defensen els crítics del PSOE
Miquel Iceta
Miquel Iceta

Miquel Iceta i Núria Parlon, candidats a les eleccions primàries per a optar a la primera secretaria del PSC, han dit que no estan a favor que el PSOE permeti que Mariano Rajoy acabi sent president del govern central.

L’encara primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha dit a El Pais que “el comitè federal (del PSOE) va adoptar al seu dia una postura que és la que s’ha de mantenir”, Iceta ha afegit que “el PSC treballarà perquè el PSOE voti no si Rajoy torna a intentar-ho”.

L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet i aspirant a la primera secretaria del PSC, Núria Parlon, ja ha dit que si surt escollida com a nova líder dels socialistes catalans a les primàries del pròxim 15 d’octubre , ordenarà vota no a Rajoy als set diputats del PSC al Congrés. Per a Parlon “si passés això, hem de desmarcar-nos, doncs no es tracta d’una qüestió reglamentaria, sinó ideològica”.

De moment, el PSOE ha guardat, pel PSC, una de les onze cadires de la comissió gestora que ha de liderar el partit fins al pròxim congrés. Però els socialistes catalans esperaran a decidir en el seu congrés, dels dies 5 al 7 de novembre, qui serà el seu representant a la gestora del PSOE.

(Visited 72 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari