L’exalcalde de Torredembarra s’enfronta a tres anys de presó

Daniel Masagué ha estat acusat de prevaricació, frau i exaccions il·legals
Daniel Masagué
Daniel Masagué

El Jutjat número 1 del Vendrell ha demanat tres anys de presó per a l’exalcalde de Torredembarra, Daniel Masagué Pere, i dos per a l’exregidor de Platges, Pere Font, i per a l’excap local de CDC, Gerard Montserrat. Tots tres han estat acusats de prevaricació, frau i exaccions il·legals, en relació a l’anomenat cas Torredembarra.

Aquest cas investiga l’adjudicació dels xiringuitos de les platges de Torredembarra que es va fer de manera presumptament il·legal sota el mandat de Masagué, al cap local de CDC, Gerard Montserrat.

A banda dels tres anys de presó, la fiscalia anticorrupció, ha demanat una pena d’inhabilitació especial per a ocupació o càrrec públic de deu anys, per a Masagué, i de nou anys per a Montserrat i per a Font. A més, pel que fa a les responsabilitats civils, tant el Ministeri Públic com l’Ajuntament de Torredembarra han demanat el reemborsament de les quantitats abonades pel consistori per al subministrament dels xiringuitos.

Pel que fa a Daniel Masagué i a Pere Font, que ja va estar imputat pel ‘cas Efial’, el jutge ha considerat que ja han cobert totes les responsabilitats, perquè han presentat fiança en altres peces del ‘cas Torredambarra’. En canvi, el magistrat ha imposat una fiança de 30.000 euros per a Montserrat.

Finalment, les acusacions també han demanat sobreseïment provisional per a un empresari que ha estat investigat fins ara, com a sospitós d’haver intervingut perquè l’empresa Promosport, vinculada a l’excap local de CDC, aconseguís l’adjudicació dels tres xiringuitos de Torredembarra.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides