Sánchez vol presentar-se a les primàries

El president de Cantàbria afirma que la situació que viu el PSOE és un conflicte que "ve de més amunt"
Título de la imagen
Título de la imagen

El president de Cantabria, Miguel Ángel Revilla, ha revelat en una entrevista de La Sexta que l’exsecretari general del PSOE, Pedro Sánchez, es tornarà a presentar a les primàries després d’haver dimitit del seu càrrec. Revilla ha explicat que, després que dimitís l’exlíder socialista, ha pogut mantenir una conversació telefònica “d’uns tres o quatre minuts” amb ell, i que li ha dit que “vol presentar-se a les primàries que es convocaran pròximament al PSOE”.

D’altra banda, Revilla ha assegurat que el conflicte intern que ha viscut el partit socialista aquests últims dies “ve de més amunt” i que “les persones són instruments“. En aquesta entrevista, el president de Cantàbria ha assegurat que li han arribat a dir que “anés amb compte de parlar bé de Sánchez“, ja que “tenia els dies comptats i era un perdedor“. Els esdeveniments que han succeït aquests últims dies, sobretot els d’aquest dissabte, “són un problema per Espanya“, ha afirmat Revilla, que considera que “recompondre la ‘voladura’ de Ferraz els hi costarà moltíssim de temps“.

L’exsecretari d’organització del PSOE, César Luena, també s’ha posicionat en contra dels membres crítics del Comitè Federal. En una entrevista també realitzada a La Sexta, ha declarat que “si Pedro Sánchez torna a presentar-se a les primàries, jo li donaré suport“. Així mateix, Luena ha respost a la pregunta sobre si també donarà el mateix suport a Susana Díaz, que es perfila com la líder més probable del partit. La resposta ha estat clara: “No, jo faré costat a Pedro Sánchez, sempre“.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari