El ‘procés’ fa plegar el secretari general del Parlament

El funcionari amb més rang de la cambra no vol participar en el 'xoc de trens' jurídic
pere sol 2008
pere sol 2008

Pere Sol, el secretari general del Parlament de Catalunya -el funcionari amb rang més alt de la cambra-, té previst plegar del seu càrrec la setmana vinent, revelen fonts parlamentàries.

Segons publica El Punt Avui, per bé que addueix raons personals i familiars, la decisió de Sol resulta, més concretament, de la seva incomoditat amb el vessant jurídic del procés: l’eventual salt de la legalitat espanyola a la catalana i les possibles conseqüències judicials que li podria causar una escomesa de l’Estat espanyol contra ell.

Pere Sol, que exerceix com a secretari general del Parlament interí des de l’octubre del 2015, ja ha comunicat a la presidenta de la cambra, Carme Forcadell, que vol tornar a ser un simple lletrat sense majors responsabilitats. La Mesa, així doncs, haurà de triar un nou secretari general a proposta de Forcadell.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides