Qui ha fet quedar malament el president Puigdemont?

Título de la imagen
Título de la imagen

El seu community manager, Aleix Clarió. És impensable que algú com el president Carles Puigdemont, que va treballar com a corrector del diari El Punt, pugui escriure “sinó” on el correcte seria “si no”.

Aquesta errada ha aparegut en un missatge del compte de Twitter oficial del president (@KRLS), amb el qual se’n fotia dels resultats electorals de Ciutadans: “C’s ha tret 0 escons a Euskadi i Galícia perquè no han anat a votar l’Euskadi i la Galícia reals. Sinó, haurien arrasat”.

Clarió s’ha incorporat el passat mes de juliol com a funcionari eventual del grup A amb un salari de 40.000 euros anuals bruts i ha incrementat la freqüència de les piulades i els retweets de Puigdemont. Aquest community manager, que ja va ser qüestionat quan feia la mateixa feina a l’Ajuntament de Girona, es caracteritza per desmarcar-se del to institucional i tirar per la via partidista molt sovint.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides