Estira-i-arronsa a dos dies de la qüestió de confiança

Pascal (PDC) rebutja el referèndum com a condició i Boya (CUP) li respon que no faci trampa
marta pascal
marta pascal

A només dos dies de la votació en seu parlamentària de la qüestió de confiança s’ha produït una darrera enganxada entre convergents i cupaires. La coordinadora del PDC, Marta Pascal, ha volgut que la CUP desvinculi el seu suport al president Carles Puigdemont en aquesta votació del fet que el Govern de la Generalitat promogui la convocatòria d’un referèndum sobre el futur de Catalunya. A més, ha demanat, en aquest sentit, “altura de mires” a la formació anticapitalista, així com estar-se de “picabaralles i partidismes”.

En resposta a les declaracions de Pascal, la diputada Mireia Boya ha escrit a Twitter un resum de com entenen a la CUP l’acord assolit per votar a favor de Puigdemont: en primer lloc -expliquen- donen la confiança al president per avançar, després es concreta un referèndum (“el vol molta gent”, indica Boya) i, per últim, els pressupostos. “Ordre lògic. No feu trampa”, etziba la diputada cupaire al PDC.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides