Ara toca un Missatge de Nadal alternatiu

Vist l’èxit de repercussió mediàtica i de públic (aquesta, no tant) que ha tingut el pregó alternatiu a l’oficial de les festes de la Mercè s’hauria de mantenir encesa la flama dels missatges que contrastin els emesos sota el paraigües de les administracions públiques i convocar un Missatge de Nadal alternatiu als que pronunciïn el Rei d’Espanya i el president de la Generalitat.

Toni Albà podria repetir, el 24 de desembre, fent una actuació paral·lela al Missatge del Rei. Felip sisè té tots els números de continuar sent Rei el proper Nadal. Que el president de la Generalitat continuï sent Carles Puigdemont ho començarem a intuir aquesta setmana.

La qüestió és quina mena de Missatge de Nadal alternatiu es podria fer, on i qui l’hauria d’interpretar. Si, per Nadal, Puigdemont és encara president cal preveure que faci un discurs patriòtic abrandat, anunciant les virtuts d’una independència que pensa declarar pocs mesos després. Lògicament, el missatge alternatiu hauria de contrarestar aquest discurs.

El primer que caldria discernir és si hauria de ser en clau d’humor o seriós. Societat Civil Catalana s’hi apuntaria encantada si es tracta de llençar un missatge anti-independentista seriós. No m’imagino Miquel Iceta, Lluís Rabell o Albano Dante convocant els seus a un míting la vigília de Nadal a la plaça de Sant Jaume o les Cotxeres de Sants. Inés Arrimadas i Xavier García Albiol potser sí que s’animarien.

Qui podria fer un Missatge de Nadal alternatiu i divertit? Jo aposto pels Morancos. Tenen una gran parròquia a Catalunya. Dels prop de set milions de visites del seu darrer vídeo a YouTube, on fan broma sobre la possibilitat que se celebrin unes terceres eleccions generals consecutives a Espanya, n’hi ha un enorme grapat de catalanes. Riu-te’n de les concentracions de la Diada!

On? A cap teatre on actuen els germans sevillans quan vénen a Barcelona perquè el petarien. Insinuo que l’escenari podria ser l’entorn del Born, bo i sabent que això treu de polleguera determinats sectors separatistes. Només són idees per anar polint els propers mesos.

No pagaríeu per escoltar l’entrevista que els farien, el dia abans del missatge alternatiu, als Morancos a Catalunya Ràdio entre ex-terroristes d’ETA i Terra Lliure, penedits o no?

(Visited 38 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

AVUI DESTAQUEM

Feu un comentari