Quina colla castellera ha decidit no participar en els actes de la Diada Nacional?

Título de la imagen
Título de la imagen

La colla castellera de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona ha aprovat per votació que no participarà en els actes de la Diada de l’11-S organitzats per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, ja que afirmen que, amb independència del que pensi cadascú dels seus membres, són una entitat apolítica. Els Joves Xiquets de Valls ja havien votat una mesura semblant, si bé han deixat llibertat per tal que els seus membres participin en els actes de la Diada amb la camisa de la colla.

Un dels plats forts de la Diada Nacional d’aquest any és la participació de colles castelleres, que aixecaran pilars en les cinc ciutats on està convocada, formant part de la coreografia ideada i que té un punt groc com a emblema principal. En total, hi ha anunciada la presència de 63 colles.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides