Per què està “indignat” el fill de Jordi Carbonell?

Título de la imagen
Título de la imagen

En vigílies de la Diada, aquest divendres dia 9 s’ha convocat a Sant Boi un acte per commemorar els 40 anys de la històrica manifestació de 1976, amb la participació, entre d’altres, dels principals líders d’Esquerra Republicana (Oriol Junqueras), Podem (Albano Dante) i la CUP (Anna Gabriel). Hi ha analistes polítics que han interpretat aquest acte com la primera visualització del nou Tripartit que podria governar Catalunya en els pròxims anys.

El “segrest” de la commemoració per part d’aquestes tres organitzacions ha irritat el PDC (CDC), que considera injusta la seva marginació, ja que en l’acte de 1976 Convergència hi va estar representada a través de Miquel Roca Junyent. Però no només estan emprenyats al partit d’Artur Mas i Marta Pascal.

En el cartell de la convocatòria de l’acte hi ha la imatge de Jordi Carbonell, mort el passat dia 22 d’agost i que va ser un dels protagonistes més destacats de la manifestació de Sant Boi de fa 40 anys. Doncs bé, el seu fill, Jordi Carbonell i Curell, en una carta enviada al diari Ara, també protesta enèrgicament per l’exclusió del PDC.

Segons el fill de Jordi Carbonell, “el pare, de manera reiterada al llarg d’aquests darrers anys, havia dit a tothom que se l’havia volgut escoltar que la independència no s’aconseguiria sense Convergència“. És per això, continua, que “vull fer pública la meva indignació pel fet que s’utilitzi la figura del pare, amb text i imatge, per fer actes contraris a la seva manera de pensar“. I conclou, taxatiu: “La veritat és que mai em vaig imaginar que no es trigarien ni quinze dies des de la seva mort a utilitzar la seva figura per promoure quelcom que no s’ajusta al que ell defensava”.

(Visited 75 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari