Falsa alarma per un serial de TV3 sobre els Pujol

És el dramaturg Jordi Casanovas qui està preparant una obra
Título de la imagen
Título de la imagen

Una informació al diari El Mundo va provocar el pànic i el desconcert entre les files dels exconvergents. “TV3 prepara una sèrie sobre l’ex-president“, segons l’article que firmava la periodista Anna Alós, dissabte. “La televisió pública catalana prepara una sèrie amb la qual pretén netejar la imatge de Jordi Pujol“, assegurava.

Que TV3 s’endinsés en el món dels Pujol seria tota una sorpresa. Ha passat de puntetes per tot l’enrenou judicial que envolta l’ex-president de la Generalitat, la seva dona i els set fills. Mai no ha fet cap reportatge sobre aquest afer. I mai no ha recordat, clar, els aniversaris del dia que Jordi Pujol va confessar que havia amagat diners a l’estranger mentre presidia la Generalitat.

Al final, però, tot ha estat una confusió. Qui està preparant una obra de teatre sobre l’ascens i caiguda de Jordi Pujol és el dramaturg Jordi Casanovas. Casanovas és l’autor de l’espectacle “Ruz-Bárcenas“, que va tenir força èxit, i ara toca el torn de revisar la història del president caigut en desgràcia. L’interpretarà l’actor David Bagès. L’obra, de la qual encara se’n desconeix el títol, s’estrenarà a l’Àtrium de Viladecans per Sant Jordi de l’any que ve i després es traslladarà al teatre Tívoli, a Barcelona.

Si hi ha coses metafísicament impossibles és que TV3 produeixi, avui per avui, una sèrie sobre qui durant tants anys va decidir qui manava i què s’emetia i què no a la televisió pública catalana.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari