Podem acusa l’ANC de manipular amb la sanitat

L'organització independentista esgrimeix les paraules de De Alfonso per culpar Espanya de destrossar el sistema de salut
creus anc
creus anc

Podem ha acusat l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) d’una “barroera manipulació” del relat sobre la destrucció de la sanitat a Catalunya per la performance que aquesta organització ha desplegat a Vic: desenes de creus grogues, emulant un cementiri, a la plaça Major per culpar Espanya de la situació del sistema públic de salut.

L’ANC, de fet, ha instrumentalitzat les paraules que l’exdirector de l’Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso, va expressar en la seva conversa amb el ministre Jorge Fernández Díaz: “els hem destrossat el sistema sanitari”. Aquella frase, aïlladament i literal, vol dir una cosa, però en el seu context -l’escomesa d’Antifrau contra les irregularitats del cas Innova– i del cas de Ramon Bagó– significa quelcom ben diferent.

El cercle de sanitat de Podem, amb relació a aquest fet, interpel·la l’ANC perquè no negui la corrupció sanitària (vinculada a Convergència). Així mateix, expressa “tristesa per aquest acte promogut per alguns dirigents de l’ANC”. “El futur de Catalunya pot ser o no una república independent, però el que mai podem acceptar és que es converteixi aquest país en una república d’institucions infiltrades per la corrupció“, indica.

L’ANC assenyala que l’Estat “es mostra insensible amb el patiment dels seus ciutadans” i “destrossa el seu sistema sanitari”, per la qual cosa “només ens queda poder construir entre tots un futur millor per a nosaltres, els nostres fills i els nostres néts”.

(Visited 59 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari