La CUP publica un trivial ‘on line’ sobre corrupció

El Malversat' neix coincidint amb els aniversaris de les confessions de Jordi Pujol i Fèlix Millet
malversat cup
malversat cup

“Posa a prova els teus coneixements sobre corrupció, impunitat i clavegueram”. Plantejant aquest repte, la CUP ha publicat aquest cap de setmana un joc on line anomenat El Malversat i amb aquest repte, coincidint amb el segon aniversari de la confessió de Jordi Pujol i el setè de la confessió de Fèlix Millet.

Es tracta d’un trivial amb 200 preguntes i tres nivells de dificultat sobre casos de corrupció a Catalunya, la Comunitat Valenciana i les Balears.

Xnet i el Grup de Treball Ciutadà contra la Corrupció han col·laborat en aquesta iniciativa cupaire, que s’emmarca en el projecte Llums i taquígrafs amb què la formació anticapitalista, també a Internet, ha exposat una radiografia sobre la corrupció arran de l’experiència de la Comissió d’Investigació sobre el Frau i l’Evasió Política i les Pràctiques de Corrupció Política, que va presidir l’exdiputat cupaire David Fernàndez.

Llums i taquígrafs, d’altra banda, esdevindrà una obra de quatre volums que es publicarà el setembre. Per jugar a El Malversat, això sí, s’ha d’accedir amb un compte de Facebook.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari