Vueling no es mulla sobre la fi del caos

Iberia surt al seu rescat abans de la cimera amb Foment i la Generalitat
vueling
vueling

El director comercial de Vueling, David García Blancas, ha assegurat que la vaga de controladors que va tenir lloc a França el 28 de juny és l’origen del caos que pateixen els darrers dies els clients de l’aerolínia. Centenars d’ells fan cua a l’Aeroport del Prat aquest dilluns al matí, quan la meitat dels vols surten amb retard.

García Blancas explica que van patir “una confluència de situacions” i assegura que la culpa de la companyia es limita a la planificació efectuada a partir del 28 de juny. L’aerolínia, d’altra banda, no ha garantit que la situació no es produirà durant aquest estiu. Segons ha avançat Crónica Global, Ibèria ha donat un cop de mà a la seva filial facilitant-la tripulació i avions perquè superi aquesta crisi.

Vueling, que afronta una possible multa pels retards i les cancel·lacions, és reuneix aquest dilluns a les cinc de la tarda amb la Generalitat de Catalunya i amb el Ministeri de Foment, que l’ha expedientat. Els consellers d’Empresa i Coneixement i de Territori i Sostenibilitat, Jordi Baiget i Josep Rull, seran els principals representants del Govern català en aquesta trobada. Tant la Generalitat com Foment han trigat cinc dies a convocar els representants de Vueling a una reunió “d’urgència”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides