Lucía Caram provoca la CUP

La monja es pregunta a Twitter "quan i on és el funeral" de la formació anticapitalista
sor lucia caram
sor lucia caram

La monja dominica contemplativa més famosa de Catalunya, Lucía Caram, ha desfermat una cascada de reaccions aquest diumenge referint-se a la CUP en els següents termes: “Quan i a on és el funeral de la @cupnacional? M’ho demanen i no tinc ni idea. Algú ho sap?“.

Entre les reaccions que ha provocat destaquen les d’Anna Gabriel, David Fernàndez i Josep Garganté. Per a la diputada Gabriel, “hi ha molta gent que té ganes que la CUP mori”.

L’exdiputat cupaire ha respost: “No us he donat la fe per mantenir l’esperit d’esclaus [Carta als Romans 8:15]”. I ha afegit un enllaç a una recopilació de deu consells per als militants d’esquerra publicada pel teòleg brasiler Frei Betto.

Caram, alineada públicament amb figures convergents com Artur Mas i Xavier Trias, ha replicat: “Sempre he dit que la CUP quan la lideraves tu, tenia més seny i coherència. Per cert, bon text de Frei Betto, dominic, com jo”. Fernàndez li ha respost que, com li recordava un altre usuari de Twitter, ell exercia de “simple portaveu rotatori” d’una candidatura en la qual el lideratge recau les bases.

El regidor de l’Ajuntament de Barcelona Josep Garganté, per la seva part, ha respost sor Lucía amb una imatge de Fidel Castro tocant-se la cara per sota de l’ull, fent el gest de “ja ens coneixem”.


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides