La PAH ocupa una oficina del BBVA

L'entitat bancaria és la que més desnona, i menys solucions ofereix a les famílies afectades
Título de la imagen
Título de la imagen

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) ha ocupat aquest matí una oficina del BBVA a Barcelona, situada al número 304 de la de Gran Via de las Corts Catalanes, per reclamar solucions per a nou famílies afectades per execucions hipotecàries. La Plataforma ha assegurat que “no es mourà” i desocuparà l’oficina fins que obtinguin una resposta per part dels responsables, que garanteixi el descans de les famílies afectades.

Els activistes han denunciat al BBVA perquè s’està convertint en l’entitat que més desnona, i menys solucions ofereix a les famílies. La PAH reclama “respostes reals” per als afectats, que ja fa més d’un any que esperen solucions “dignes i viables“. La PAH també demana que s’aturin els processos judicials oberts, i les demandes per defensar el dret a l’habitatge, les “clàusules abusives“, com les clàusules de terra hipotecari.

Els activistes han empaperat tant la façana com l’interior de l’oficina bancaria, amb cartells en què es llegeix “BBVA enganya, estafa, roba i espolia“, entre altres. Els portaveus de la plataforma han assegurat en un manifest que “la PAH no callarà“, i quan la mesa de negociació no funcioni, “sortiran al carrer” i “assenyalaran amb el dit a tots els bancs que estafen i juguen amb la vida de les persones“.

La PAH ha advertit al BBVA que la falta de solucions només servirà per augmentar la intensitat de les consecutives mobilitzacions. La plataforma ha afirmat que “la mobilització contra aquesta entitat només acaba de començar, i només pot acabar d’una manera: amb la victòria de la PAH”. Els activistes també han fet referència al Govern espanyol, i han assegurat que també assenyalaran el PP, a qui consideren “igual a desnonaments”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides