Anticorrupció encercla els fills de De la Rosa

Demana que se'ls imputi pel suposat cobrament de comissions dels Pujol
Título de la imagen
Título de la imagen

La Fiscalia Anticorrupció ha remès un escrit a l’Audiència Nacional en el que demana que s’imputi Gabriela i Javier de la Rosa Misol, fills del financer Javier de la Rosa, pel suposat cobrament de sis milions d’euros, mitjançant la societat Marway BV, en comissions procedents de la família Pujol Ferrusola.

Segons va revelar El Español, Oleguer Pujol va abonar aquells diners per l’operació de compra de més d’un miler d’oficines del Santander, un dels negocis que investiga el jutge de l’Audiència Nacional Santiago Pedraz. El mateix diari apuntava que Javier de la Rosa sènior va utilitzar els seus fills per cobrar fons a canvi de gestions en el marc de l’operació investigada.

En declaracions a El Español, Javier de la Rosa júnior assegura que “vaig prestar els meus serveis professionals en la compravenda de les oficines del Banco Santander el 2007”, pels quals afegeix que va percebre “2,6 milions d’euros com a honoraris professionals des del fons d’inversió Sun Capital”. També assegura que està al dia quant a obligacions fiscals.

La identitat del propietari de la instrumental Marway, receptora dels diners, havia sigut una de les incògnites principals en la investigació sobre el fill més jove de l’expresident Jordi Pujol. La Fiscalia Anticorrupció, assenyala la mateixa informació, ha localitzat part dels fons amagats a Suïssa que havien passat per les illes Verges Britàniques i per Panamà.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides